Wilt u lid worden van Fedpack?

Contact

Valipac

Valipac is de erkende organisatie die voor rekening van de deelnemers aan het Valipac systeem collectief de recyclagepercentages van de bedrijfsverpakkingen bewijst waarvoor die deelnemers (fabrikanten en invoerders van verpakte goederen) verantwoordelijk zijn. Valipac werkt hiervoor samen met privé-inzamelaars, sorteercentra en recuperanten/ Valipac stimuleert de recyclage via incentives, die het toekent aan de 39.000 bedrijven die de bedrijfsverpakkingen uitpakken en deze vervolgens selectief laten ophalen.

FedPack en Valipac

Als partner van onze leden en van onze klanten zorgt Valipac voor het vervullen van de recyclageverplichtingen van de bedrijfsmatige verpakkingen. Voor onze sector betreft dat de secundaire en de tertiaire(vervoers-)verpakkingen. FedPack wil de partner zijn voor het faciliteren van de communicatie en van een optimale samenwerking tussen haar leden en Valipac.

FedPack en Valipac

Actualiteit

  • 23/01/2019

Presentatie Valipac


Op de algemene vergadering van FedPack op 23 jan. 2019 gaf Valipac een grondig overzicht van haar activiteiten. Bekijk hier de volledige presentatie

Contact

Secretariaat:
Pegasuslaan 5
1831 Diegem

02 709 22 08

BE 0889.586.109

Mail:

Voorzitter:
Sven De Vis

Lidmaatschap

mail naar
waarna onmiddellijk contact met u wordt opgenomen.